Consensus gör nyckelrekryteringar till förvaltningsteamet på huvudkontoret och till Malmö!

Pressmeddelande
Feb 3, 2020

2019 innebar ett fortsatt starkt år för Consensus med stort inflöde av kapital och kunder. Bolaget redovisar också förvaltningsresultat i absoluta avkastnings­toppen och lämnade en omvänd vinstvarning för helåret 2019 den 21 januari 2020. I ett led att stärka bolagets erbjudande och fortsatta tillväxtresa har två nyrekryteringar gjorts.   

“med dessa nyrekryteringar breddar vi kompetensen ytterligare och stärker vår position som etablerad kapitalförvaltare med förstklassigt erbjudande till våra kunder” säger bolagets VD Patrik Soko

Utökning av förvaltningsteamet på huvudkontoret

Vi har rekryterat Kristian Witte som med gedigen erfarenhet från diskretionär kapitalförvaltning ska ingå i vårt förvaltningsteam i Mölndal. Kristian kommer närmast från Swedbanks diskretionära förvaltningsteam i Göteborg.

Med Kristian utökas vår kompetens och stärker teamet som förvaltar Consensus fyra fonder samt diskretionära uppdrag i stort. Kristian påbörjar sin anställning under april månad.

Försäkringsspecialist till Malmö

Till kontoret i Malmö har vi anställt Peter Kesselman som med sin långa bana inom försäkring ska bidra med kunskap och erfarenhet inom främst pensions­området. Peter har bakom sig en lång och gedigen karriär inom SEB och har påbörjat sin anställning under januari 2020.

För ytterligare information kontakta

Patrik Soko, VD                                    Claes-Göran Nilsson, styrelseordförande

0720-633256                                         0705-926145

Patrik.soko@consensusam.se