Investera i våra framgångsrika fonder!

Consensus Fonder

Consensus förvaltar 4 egna fonder. Consensus Småbolag, Consensus Sverige Select, Consensus Global Select och Consensus Lighthouse Asset.
Samtliga fonder har stark historisk avkastning där Sverige Select och Småbolag sticker ut extra och är bästa fond i respektive kategori under 2020.

Consensus bedriver en koncentrerad och aktiv förvaltning på riktigt, inte bara på pappret. Bolagen väljs ut genom noggrann egen analys. Vi anser att det är helt irrelevant hur hög vikt en aktie har i ett index. Detta gör att vi kan skapa en koncentrerad portfölj med våra favoritbolag som har förutsättning att slå marknader och konkurrenter rejält, vilket många indexnära fonder saknar.

Vårt förvaltarteam har en lång erfarenhet och track record av starka avkastningsresultat dom senaste 20 åren.

Consensus Småbolag

Consensus Småbolag inriktar sig på att placera i oupptäckta småbolag på de mindre börslistorna som oftast inte följs av de större analysfirmorna. Förvaltningen syftar på att hitta bolag med den relativt ovanliga kombinationen av låg värdering och starka tillväxtsiffror.

Läs mer om Consensus Småbolag

Consensus Lighthouse Asset

Consensus Lighthouse Asset är en aktivt förvaltad fond med få begränsningar.

Läs mer om Consensus Lighthouse Asset

Consensus Sverige Select

Consensus Sverige Select är en svensk aktiefond som placerar i bolag utan begränsningar kring företagens storlek eller börsvärde.

Läs mer om Consensus Sverige Select

Consensus Global Select

Consensus Global Select är en aktiefond som placerar i internationella bolag utan begränsningar kring företagens storlek eller börsvärde.

Läs mer om Consensus Global Select