Consensus Sports Management

Med Världen som arena har vi fokus på dig som är elitidrottare för att ge dig möjlighet att nyttja vår kompetens inom kapitalförvaltning.

Som en elitidrottskvinna/man lever du ofta i en bubbla, du är van vid att bli tillsagd vad du skall äta, när du skall äta och när du ska sova. Alla tar hand om dig, för att du skall kunna prestera på topp. Men i samma sekund som du slutar så försvinner mycket av den support du haft runt dig.

Vi finns till för att ge dig professionella råd så att du ska kunna leva på din snabbt intjänade förmögenhet under mycket lång tid. Det finns alltför många exempel på idrottare som med dålig ekonomisk rådgivning förlorat stora delar av sitt kapital.

Med Consensus Sports Management kan du koncentrera dig på din idrott och maximera din karriär. Vi finns till för att ge dig professionella råd och för att skräddarsy paket för dig

som professionell idrottare inom kapitalförvaltning och pension. Vår personal består bland annat av tidigare elitidrottare som förstår karriärens alla faser och som tillsammans med våra övriga kapitalförvaltare och försäkringsexperter kan optimera dina investeringar och samtidigt fokusera på en tät och bra personlig relation med dig.

Inom vårt kompetenta team har vi David Boo Wiklander som arbetar som kapitalförvaltare / Wealth Manager med över 10 års erfarenhet av framförallt individanpassad kapitalförvaltning. Med denna erfarenhet är David van vid vilka typer av frågor som kan uppstå vid bl a förmögenhetsförvaltning. David tillhör specialistenheten Sports Management, en del av Consensus rådgivande enhet som arbetar med klienter i Sverige såväl som utomlands.

För mer information:

  • David Boo Wiklander
  • Asset Management
  • 031 745 50 31
  • 0766 774 331